Home » , » Sliviu Șoimu: ”Să sperăm că vor promova și băieții de la CSU iar de la anul să avem toate echipele de la Sala Sporturilor în prima ligă”

Sliviu Șoimu: ”Să sperăm că vor promova și băieții de la CSU iar de la anul să avem toate echipele de la Sala Sporturilor în prima ligă”

Administratorul Sălii Sporturilor Dunărea, Silviu Șoimu, omul care este zi de zi lângă echipele gălățene care își desfășoară activitatea la sală, a făcut, la Lider Sportiv, Pro FM Lider FM, o scurtă descriere a parcursului echipelor până acum. Despre echipa masculină de handbal a spus: ”După dezamăgirea de sezonul trecut (retrogradare fără meci câștigat) lotul este cam același de sezonul trecut, între timp băieții au uitat episodul de sezonul trecut și și-au propus din nou promovarea în prima ligă. În pauza de iarnă se vor face câteva transferuri care să le ajute în îndeplinirea obiectivului. Liga a II-a la băieți, (Divizia A), este un campionat foarte greu nu se poate promova ușor. Numai cu întăriri la echipă vor reuși să urce pe primele două locuri și să promovez în prima ligă. Să sperăm că vor promova și de la anul să avem toate echipele de la Sala Sporturilor în prima ligă”, a spus Sliviu Șoimu. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger