Home » , , » Sorin Haraga: ”Palmaresul scos la licitație nu are toate rezultatele obținute de FC Oțelul”

Sorin Haraga: ”Palmaresul scos la licitație nu are toate rezultatele obținute de FC Oțelul”Directorul sportiv de la SC Oțelul, Sorin Haraga, a explicat la Lider Sportiv, Pro FM Lider FM, de ce nu a participat clubul suporterilor la licitația în care s-au vândut rămășițele FC Oțelul. ”Noi nu puteam să participăm la licitație, având în vedere că nu era cadrul legal. Acel palmares scos la licitație nu are toate rezultatele obținute. Acolo nu apare victoria cu Juventus, nu apar clasările de la finalurile de campionat, nu apar participările în Cupele Europene. Acolo apare doar o parte a palmaresului.” 


Sorin Haraga a mai spus, la Lider Sportiv, Pro FM Lider FM, a mai spus că SC Oțelul a depus cerere de înregistrare a mărcii la OSIM pentru că marca scoasă la licitație era decăzută din drepturi. ”Dintre cele două mărci scoase la licitație, una era decăzută din drepturi, iar una, cea cu leii, era neinteresantă. Plus că a mai fost acea poziție de la FC Barcelona. Noi nu puteam să licităm dacă nu era cadrul legal. Am făcut cerere pentru înregistrarea mărcii, vom vedea ce se va întâmpla peste șase luni, dacă vom câștiga marca ce se va întâmpla cu licitația”.    

Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger