Home » » VOLEI: Arcada joacă sâmbătă ultimul meci de pe teren propriu din acest sezon

VOLEI: Arcada joacă sâmbătă ultimul meci de pe teren propriu din acest sezonDupă o scurtă pauză Divizia A1 masculină de volei revine cu meciurile din ultimele două etape ale sezonului. Echipa masculină de volei Arcada va susține sâmbătă, 22 aprilie, ultimul meci de pe teren propriu din acest sezon.

De la ora 18.00, în Sala Sporturilor ”Dunărea”, gălățenii vor juca cu Steaua. După înfrângerea de la Ploiești, echivalentă cu ratarea titlului, Arcada este pe locul trei în Divizia A1 cu 67 de puncte, în timp ce Steaua, câștigătoarea sezonului regulat, este pe locul patru cu 60 de puncte, cu două etape înainte de finalul sezonului, fără șanse de a intra în lupta pentru medalii.  Jocul de sâmbătă va fi arbitrat de Tudor Pop-arbitru A1, și Cristian Santia-arbitru A2, ambii din Cluj-Napoca.

După meciul cu Steaua, în încheierea sezonului, Arcada va juca două meciuri cu Volei Municipal Zalău. Prima dată joi, 27 aprilie, de la ora 18.00, în ultima etapă din Divizia A1, la Zalău, iar sezonul va fi încheiat de Arcada în finala Cupei, 30 aprilie, la Piatra Neamț, tot cu cei de la Zalău.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger