Home » » Constantin Burdujul: ”Plecăm la Deva să câștigăm”

Constantin Burdujul: ”Plecăm la Deva să câștigăm”


Constantin Burdujel, internaționalul de la United Galați, a declarat că echipa gălățeană va juca la Deva pentru a readuce finala la Galați. 
”A fost o înfrângere nemeritată, pe teren propriu cu suporterii noștri, dar așa este la futsal, azi pierzi, mâine câștigi. Am avut meciul în mâinile noastre, o mică greșeală ne-a costat foarte mult. Important este să ne mobilizăm și să fim campioni. În meciul de marți norocul a fost de partea lor. Putem să câștigăm și la ei acasă, nimic nu ne stă în cale. Plecăm la Deva să câștigăm. Ne dorim ca meciul decisiv să fie la Galați, dar dacă va fi acolo nu mai contează, important este să câștigăm”. 
Luni și marți, 22 - 23 mai, la Deva sunt programate meciurile trei și patru din finala campionatului Ligii I. dacă United va câștiga unul din jocuri campioana se va decide în meciul cinci, decisiv, la Galați, 29 mai. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger