Home » » David Asandei: ”Am avut puțină neșansă în finalul jocului”

David Asandei: ”Am avut puțină neșansă în finalul jocului”La finalul jocului doi din seria cu Autobergamo Deva din finala Ligii I, antrenorul principal de la United, David Asandei a spus:  
”Am avut puțină neșansă în finalul jocului. Am luat un gol, bară gol, apoi am comis o greșeală în faza de apărare, iar o echipă experimentată, cum este Autobergamo Deva, nu putea să rateze, au marcat și au preluat conducerea. S-a resimțit și oboseala, cele două jocuri au fost unul după altul, pauza dintre jocurile din semifinale și finală a fost scurtă, 4 zile. Este 1-1 scorul general. Mergem la Deva să câștigăm cel puțin un joc pentru a readuce finala la Galați, dacă pierdem acolo cele două jocuri titlul rămâne la Deva”.
După primele două jocuri din finală United și Autobergamo Deva se află la egalitate, scor general 1 - 1. Luni și marți, 22 și 23 mai, la Deva, sunt programate să se dispute meciurile trei și patru din finală. Dacă după și după jocurile de la Deva cele două echipe se află la egalitate se va juca și meciul cinci, decisiv, la Galați, 29 mai.  
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger