PUBLICITATE

Home » , » David Asandei, despre starea lotului înaintea finalei cu Autobergamo Deva

David Asandei, despre starea lotului înaintea finalei cu Autobergamo DevaLa Lider Sportiv, Pro FM Lider FM, antrenorul de la United, David Asandei, a vorbit despre situația lotului echipei gălățene înaintea primelor două jocuri din finală cu Autobergamo Deva.  
”Moldoveanu mai are o etapă de suspendare  după acel cartonaș roșu din primul meci de la Galați cu Informatica Timișoara. A primit două etape de suspendare, a stat în meciul cu Timișoara, va sta și în primul meci cu Deva după care va intra. În rest toți ceilalți jucători sunt apți, au intrat într-un program de recuperare. După primul meci de la Galați cu Timișoara am avut trei jucători accidentați. Burdujel a ieșit accidentat cu entorsă, a stat jumătate de zi cu piciorul în gheață să își poată reveni, Borges avea și el o problemă, iar portarul Wellington Silva a făcut injecții pentru a putea intra în teren.  Cred că la ora primului meci cu Deva toți jucătorii vor fi apți pentru a începe aceste jocuri de la Galați cu victorii. Jucăm la Galați, iar la Galați favorită nu poate să fie decât echipa din Galați”. 
Luni, 15 mai, de la ora 17.15, și marți, 16 mai, de la ora 18.00, la Galați, Sala Sporturilor ”Dunărea”, United și Autobergamo Deva vor susține primele două meciuri din finala campionatului Ligii I de futsal.  
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger