Home » , » David Asandei: ”Vrem să câștigăm cel puțin un joc la Deva, să aducem meciul decisiv al finalei la Galați

David Asandei: ”Vrem să câștigăm cel puțin un joc la Deva, să aducem meciul decisiv al finalei la GalațiAntrenorul pricipal de la United, David Asandei, a declarat la emisiunea de radio Lider Sportiv, de la Radio Pro FM Lider FM, că își dorește să câștige minimum un joc la Deva pentru a juca meciul decisiv al finalei pe teren propriu. 
”Ne dorim să câștigăm cel puțin un joc la Deva și să aducem meciul decisiv al finalei la Galați. Am sacrificat o zi de antrenamente, de a merge cu două zile mai devreme la Hunedoara pentru ca băieții să fie mai odihniți, ne antrenăm la Hunedoara. Ne vom bate să câștigăm cel puțin un joc. Ar fi păcat, am avut un sezon extraordinar. Ar fi foarte frumos să readucem finala la Galați și să o câștigăm. Cu aportul publicului vom ruși la Galați să aducem pentru prima oară un trofeu în vitrina clubului nostru”. 
Luni și marți, 22 -23 mai, începând cu ora 18.00, la Deva, United și Autobergamo vor juca meciurile doi și trei din finala campionatului Ligii I de futsal. După primele două jocuri din finală, de la galați, cele două echipe sunt la egalitate scor general 1 - 1.  
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger