Home » , » Felix Păun: ”Avem în vizor meciul de titlul mondial”

Felix Păun: ”Avem în vizor meciul de titlul mondial”


Antrenorul lui Cristi Ciocan, Felix Păun, a spus la Lider Sportiv, Pro FM Lider FM, că în gala de la Hamburg, în care Ciocan își va apăra centura WBO Europe pugilistul gălățean nu va avea o bursă mare, pentru că va fi un meci de apărare a centurii.  ”La gala de la Hamburg, Cristi Ciocan va avea o bursă foarte mică. Este o gală pe plan local, nu sunt sponsori, nu sunt angrenate televiziunile. Va fi un meci în care Cristi va boxa mai mult pe gratis, cum spunem noi, pe bursa de apărarea centurii. Avem în vizor meciul de titlu mondial, acolo sumele sunt foarte mari, în Anglia, în Statele Unite sunt burse mari, aici sunt foarte foarte mici comparativ cu ceilalți”. 

Pugilistul gălățean Cristian ”Hammer” Ciocan va boxa pe 19 mai, în Germania, la Hamburg, cu francezul  Zine Eddine Benmakhlouf pentru apărarea centurii WBO Europe.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger