Home » » FOTBAL: Carmen Marcu a debutat cu gol la echipa națională

FOTBAL: Carmen Marcu a debutat cu gol la echipa naționalăTimp de cinci zile echipa națională de junioare sub 16 ani a României a susținut, în Macedonia, meciurile de la  Turneul de Dezvoltare UEFA. La turneul din Macedonia, alături de echipa națională a României au mai jucat echipele reprezentative din Israel, Liechtenstein și Macedonia. 

Din lotul echipei naționale a României a făcut parte și Carmen Marcu, jucătoare ce evoluează pentru FC Universitatea Galați în Liga I feminină. Atacanta echipei gălățene, debutantă la echipele națională, a evoluat în toate cele trei jocuri ale turneului, iar în jocul cu Liechtenstein a marcat primul gol la echipa națională. La turneul din Macedonia echipa națională a României a înregistrat rezultatele: 0 - 1 cu Israel, 1 - 0 cu Macedonia și 2 - 0 cu  Liechtenstein. 

Pentru FC Universitatea următorul meci în Liga I este programat duminică, 7 mai, de la ora 10.00, pe teren propriu, stadionul ”Siderurgistul”, cu ultima clasată din serie CSM Pașcani. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger