Home » , , » FOTBAL: Etapa a 24-a în Liga a IV-a. SC Oțelul a realizat scorul etapei, Victoria Independența a câștigat derby-ul cu Gloria Ivești

FOTBAL: Etapa a 24-a în Liga a IV-a. SC Oțelul a realizat scorul etapei, Victoria Independența a câștigat derby-ul cu Gloria IveștiEchipele din Liga a IV-a au susținut jocurile din etapa a 24-a, din cele 26 ale sezonului. Etapa a fost deschisă sâmbătă cu victoriile 12 -0 a campionilor de la SC Oțelul cu CS Școlar Teuci și 5 - 1 a celor de la Juventus Toflea în dauna celor de la Quantum Club Galați. În jocurile de duminică, Victoria Independența a obținut a doua victorie consecutivă în fața celor de la Gloria Ivești, scor 3 - 0, înaintea returului ”sfertului” de Cupă de miercuri, tot la Independența. 

Viceliderul, Avântul Vânători, s-a impus în etapa a 24-a, scor 4 - 2, pe teren propriu cu Viitorul Costache Negri, și își menține avansul de trei puncte față de echipa de pe locul trei. Unirea Braniștea s-a apropiat de locul cinci după victoria de pe teren propriu, scor 4 - 1, cu  Zimbrul Slobozia Conachi. Jocul Siretul Piscu - Bujorii Târgu Bujor a fost omologat cu scorul 3 - 0 de Comisia de Competiții AJF Galați, iar ultimul meci al etapei, Avântul Drăgănești - Muncitorul Ghidigeni, se va disputa miercuri, 24 mai. 

SC Oțelul Galați conduce Liga a IV-a Galați cu 72 de puncte din 24 de jocuri, 24 de victorii, iar podiumul clasamentului este completat de: Avântul Vânători 48 de puncte, 23 de jocuri, Victoria Independența, 45 de puncte, 24 de jocuri, Gloria Ivești, 44 de puncte, 23 de jocuri.

În etapa a 25-a, penultima, sunt programate jocurile: Victoria Independența - Avântul Drăgănești, Gloria Ivești - Siretul Piscu, CS Școlar Tecuci - Juventus Toflea, Quantum Club Galați - Avântul Vânători, Viitorul Costache Negri - Unirea Braniștea, Zimbrul Slobozia Conachi - Muncitorul Ghidigeni. Campioana SC Oțelul va sta și va câștiga cu scorul 3 - 0, echipa cu care trebuia să joace, Bujorii Târgu Bujor nu mai activează în Liga a IV-a. 
       
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger