Home » , , » FOTBAL: Etapa a 26-a în Liga a III-a. Lieștiul joacă cu CSM Roman, Valea Mărului primește replica liderului, Metalopsort întâlnește CSM Pașcani

FOTBAL: Etapa a 26-a în Liga a III-a. Lieștiul joacă cu CSM Roman, Valea Mărului primește replica liderului, Metalopsort întâlnește CSM PașcaniÎn Liga a III-a se vor disputa sâmbătă, 6 mai, începând cu ora 18.00, meciurile din etapa a 26-a. Toate cele trei echipe gălățene au programate meciuri pe teren propriu. Sporting Liești va primi replica pe ”Liești Arena” celor de la CSM Roman, în derby-ul pentru locul cinci. Echipa din Liești este pe locul cinci înaintea jocului de sâmbătă, 34 de puncte din 24 de jocuri, în timp ce oaspeții de la CSM Roman sunt pe locul șase cu 33 de puncte din 23 de jocuri.

La Valea Mărului, pe stadionul ”Prof. Costică Popovici”, Avântul Valea Mărului va avea cea mai dificilă misiune în această etapă dintre cele trei echipe gălățene. Vălmărenii vor juca cu liderul seriei AFC Hărman. Înaintea jocului de sâmbătă echipa din Valea Mărului este pe locul opt, 30 de puncte, 23 de jocuri, iar cei de la Hărman conduc seria cu 55 de puncte în 23 de jocuri. 

Cealaltă echipă gălățeană din Liga a III-a, Metalosport, are programat sâmbătă meci pe teren propriu cu cei de la CSM Pașcani. Cele două adversare de sâmbătă sunt în partea de jos a clasamentului. Echipa gălățeană este pe locul 11, 25 de puncte din 23 de jocuri, iar cei de la Pașcani sunt pe locul 13 cu 21 de puncte din 23 de jocuri.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger