Home » » FOTBAL: FC Universitatea joacă duminică, la Galați, cu ”lanterna roșie”

FOTBAL: FC Universitatea joacă duminică, la Galați, cu ”lanterna roșie”În Liga I de fotbal feminin, liga secundă, sunt programate la finalul săptămânii meciurile din etapa a 12-a. După remiza de etapa trecută de la Fălticeni, cu Armonia Dolhești, echipa feminină FC Universitatea va susține duminică, 7 mai, începând cu ora 10.00, pe stadionul ”Siderurgistul”, jocul cu ultima clasată din serie CSM Pașcani.  

FC Universitatea este pe locul 5 în clasamentul seriei I, Liga I, cu 11 puncte din 10 jocuri, 35 goluri marcate - 29 încasate. Echipa din Pașcani este ultima în ierarhia din seria I, Liga I, fără puncte acumulate în actuala ediție de campionat, doar două goluri marcate - 63 de goluri încasate.

Meciul din tur a fost câștigat de FC Universitatea, scor 10 - 0, așa că duminică se anunță un festival de goluri în poarta echipei din Pașcani. Jocul de duminică va fi arbitrat de Florin Aurelian Macovei din Galați, iar asistenți vor fi Florin Alexandru Vișan din Galați și Florin Iftode din Târgu Bujor.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger