Home » » FOTBAL: Fetele de la FC Unuiversitatea joacă duminică ultimul meci de pe teren propriu din acest sezon

FOTBAL: Fetele de la FC Unuiversitatea joacă duminică ultimul meci de pe teren propriu din acest sezonDupă victoria de săptămâna trecută cu viceliderul FCM Viitorul Reghin fetele de la FC Universitatea vor juca duminică, 21 mai, ultimul meci de pe teren propriu din acest sezon. De la ora 11.00, pe stadionul ”Dunărea”, fetele pregătite de Gabriel Călinescu și Alexandru Caracaș  vor juca cu Selena Constanța, meci restant din etapa a 10-a. 

Înaintea jocului de duminică cu echipa din Constanța FC Universitatea este pe locul cinci în clasamentul la zi din serie I, Liga a III-a, cu 17 puncte din 12 jocuri, golaveraj 46 - 31, în timp ce echipa din Constanța ocupă locul trei în clasamentul seriei cu 21 de puncte din 19 jocuri, golaveraj 40 - 17. 

Cu 46 de goluri marcate în 12 jocuri FC Universitatea are cel mai bun atac din serie, la egalitate cu liderul seriei Universitatea Alexandria, echipa din Teleorman a jucat un meci mai mult decât ”panterele negre”. Jocul de duminică va fi arbitrat de Adrian Frățilă din Vadu Pașii, județul Buzău, iar la cele două linii vor fi: Bogdan Mihai Martinescu și Silviu Andreiu, ambii din Buzău.  
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger