Home » » FOTBAL: Lascăr Schela a realizat scorul etapei a 22-a în Liga a V-a

FOTBAL: Lascăr Schela a realizat scorul etapei a 22-a în Liga a V-aÎn al doilea eșalon fotbalistic județean, Liga a V-a, s-au disputat meciurile din etapa a 22-a din cele 24 ale sezonului. Campioană matematic de câteva etape, Mălina Smârdan, a învins, pe teren propriu, în runda cu numărul 22, echipa din localitatea vecină, Voința Cișmele, scor 7 - 1. Înaintea duelului din faza sferturilor de finală din Cupa României cu Zimbrul Slobozia Conachi, Flacăra Pechea-singura echipă din Liga a V-a rămasă în competiția KO, a pierdut, scor 1 - 3, jocul de pe teren propriu cu viceliderul Unirea Hanu Conachi. 

Echipa de pe locul trei Zorile Grivița, s-a deplasat în etapa a 22-a la Tudor Vladimirescu, pentru jocul cu cei de la Inter și a pierdut, scor 5 - 1. Scorul etapei s-a înregistrat la Schela unde echipa locală ACS Lascăr a învins, scor 6 - 0, Prutul Vlădești, iar Foresta Șendreni s-a impus la limită, scor  3 - 2, pe terenul celor de la Avântul Matca. Jocul Voința Cudalbi - Avântul Jorăști a fost omologat de Comisia de Competiții cu scorul 3 - 0 pentru cei din Cudalbi, echipa din Jorăști nu mai activează în Liga a V-a. 

Mălina Smârdan este campioana actualei ediții a Ligii a V-a cu 49 de puncte din 19 jocuri, podiumul Ligii a V-a este completat de: Unirea Hanu Conachi 38 de puncte, 20 de jocuri, și Zorile Grivița 32 de puncte, 19 jocuri. 

Etapa a 23-a, penultima, programează jocurile: Unirea Hanu Conachi - Mălina Smârdan, Flacăra Pechea - Inter Tudor Vladimirescu, Zorile Grivița - Lascăr Schela, Prutul Vlădești - Avântul Matca, Foresta Șendreni - Voința Cidalbi.   
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger