Home » » FOTBAL: SC Oțelul a obținut a 22-a victorie consecutivă în Liga a IV-a

FOTBAL: SC Oțelul a obținut a 22-a victorie consecutivă în Liga a IV-aÎn etapa a 22-a din Liga a IV-a Suporter Club Oțelul Galați a obținut a 22-a victorie consecutivă. Disputat la Costache Negri, pe terenul celor de la Viitorul, jocul din etapa cu numărul 22 a fost câștigat de SC Oțelul, scor  8 - 1, după ce la pauză echipa suporterilor conducea, scor 4 - 1.  Pentru Suporter Club Oțelul Galați au marcat: Cristian Bahnașu - două goluri, Petrișor Tudosă - două goluri, Daniel Pavel, Eugen Țâmpău, Andrei Frunză și Ionuț Codreanu.     

Cu patru etape înainte de finalul sezonului SC Oțelul conduce clasamentul din Liga a IV-a Galați cu 66 de puncte din 22 de jocuri, 161 goluri marcate- 13 încasate. Etapa viitoare, 14 mai, SC Oțelul va juca la Galați, dar din postură de echipă oaspete, cu cei de la Quantum Club Galați. 

Până la finalul sezonului Ligii a IV-a SC Oțelul va juca după programul: etapa a 24-a, SC Oțelul - CSȘ Tecuci, etapa a 25-a, SC Oțelul va sta și va câștiga cu 3 - 0, adversarul Bujorii Târgu Bujor a fost exclusă din campionat, iar în etapa a 26-a, ultima, SC Oțelul va juca pe teren propriu cu Gloria Ivești.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger