Home » , , » FOTBAL: Vineri, ultimele deplasări pentru echipele gălățene din Liga a III-a. Lieștiul și Valea Mărului, angrenate în lupta pentru locul cinci

FOTBAL: Vineri, ultimele deplasări pentru echipele gălățene din Liga a III-a. Lieștiul și Valea Mărului, angrenate în lupta pentru locul cinciEchipele din Liga a III-a, vor susține, vineri și sâmbătă, 19 - 20 mai, meciurile din etapa a 29-a, penultima a sezonului. Toate cele trei echipe gălățene angrenate în seria I vor juca ultimele meciuri din deplasare din acest sezon. 

La Bacău, pe stadionul ”Aerostar”, în derby-ul etapei a 29-a din seria I, Sporting Liești va juca cu cei de la Aerostar Bacău. Gruparea din Liești este pe locul șase în seria I, cu 37 de puncte, la două puncte de echipe de pe locul cinci, CSM Roman, în timp ce băcăuanii sunt pe locul patru cu 45 de puncte. 

Revelația seriei, Avântul Valea Mărului, echipă aflată la sezonul de debut în Liga a III-a, va juca vineri, de la ora 18.00, pe stadionul ”Municipal” din Vaslui, cu cei de la Atletico. După seria frumoasă de rezultate din retur vălmărenii sunt pe locul șapte în clasamentul seriei I din Liga a III-a cu 37 de puncte, la două puncte de echipa de pe locul cinci CSM Roman. Cu o victorie la Vaslui vălmărenii se vor menține în lupta pentru locul cinci, mai ales că în ultima etapă a sezonului Avântul Valea Mărului va juca pe teren propriu cu echipa de pe locul cinci, CSM Roman. 

Cealaltă echipă gălățeană din Liga a III-a, Metalosport, va susține ultima deplasare dina cest sezon la Roman, cu cei de la CSM. Metalosport este pe locul zece în clasamentul seriei I din Liga a III-a cu 29 de puncte din 26 de jocuri, în timp ce echipa din Roman ocupă locul cinci cu 39 de puncte din 26 de jocuri.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger