Home » » FUTSAL: S-a stabilit programul finalei. Seria începe luni la Galați

FUTSAL: S-a stabilit programul finalei. Seria începe luni la GalațiFederația Română de Fotbal a anunțat datele la care se vor disputa meciurile din finala campionatului Ligii I de futsal. Lupta pentru titlul de campioană se va da după sistemul cel mai bun din trei jocuri, echipa care ajunge la trei victorii va fi campioană.

Seria United - Autobergamo Deva va debuta cu două jocuri la Galați, luni, 15 mai, de la ora 17.15, și marți, 16 mai, de la ora 18.00. După două jocuri la Galați finala se va muta la Deva pentru meciurile trei și patru care sunt programate să se dispute luni și marți, 22 - 23 mai. Dacă după cele patru jocuri echipele se află la egalitate se va juca și meciul cinci, decisiv, luni, 29 mai, la Galați, datorită clasării superioare a echipei gălățene de la finalul sezonului regulat.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger