Home » » FUTSAL: United, egalată de Autobergamo Deva în finala Ligii I

FUTSAL: United, egalată de Autobergamo Deva în finala Ligii IFinala campionatului Ligii I de futsal a continuat marți, la Galați, cu meciul doi al seriei. După ce ieri United a învins, scor 4 - 2, după executarea loviturilor de departajare, al doilea meci al finalei a fost câștigat de Autobergamo Deva, scor 5 - 3, în timp regulamentar. 

United și Autobergamo au intrat la egalitate, scor 2 - 2, la pauză. Gazdele au deschis scorul, în minutul 7 prin Adrian Lașcu. Imediat Octavian Cireș a ratat o importantă șansă de desprindere la 2 - 0 însă, pe contră, Deva a egalat la 1 cu 11.39 minute înainte de finalul primei reprize. După egalare, cu 6.25 înainte de finalul primei reprize, echipa din Deva a trecut pentru prima oară în avantaj în această finală. United s-a remontat și a căutat egalarea, cel mai aproape a fost Adrian Lașcu din lovitură lideră. Când mai erau 5,23 minute din prima repriză United a fost anunțată de arbitrul de rezervă că a ajuns la cinci greșeli fiecare a șasea însemnând lovitură de la zece metri, același gest fiind făcut și cu 5 minute înainte de pauză la adresa echipei din Deva. Dar, când mai erau 3.30 minute de joc din prima repriză, Deva a comis a șasea greșeală, iar United a beneficiat de lovitură de la zece metri. Adrian Lașcu a fost purtat spre gol de publicul gălățean reușind egalarea din penalty în fața fostului jucător de la United, Petrișor Toniță, intrat special pentru penalty. 

Echipa din Deva a început mai bine partea secundă, au trimis chiar în bară. United replicând la poarta adversă prin Andrei Crăciun, iar Emanuel Moldoveanu cu 7.53 înainte de finalul jocului a fost cel care a construit faza în care antrenorul​ - jucător Florin Ignat a marcat în propria poartă, iar United s-a desprins la 3 - 2. În finalul jocului, cu 5.49 echipa din Deva scoate portarul, antrenorul - jucător Florin Ignat a preluat tricoul distinctiv de portar, la aproape un minut distanță, 4.44, oaspeții au egalat la 3. Finalul s-a jucat pe contre Andrei Crăciun a ratat o ocazie importantă de a marca, în timp ce oaspeții au marcat din nou, de data asta decisiv, cu 3.37 înainte de finalul jocului. United a scos portarul pentru a forța egalarea, Lașcu a preluat tricoul distinctiv, însă în ultimele secunde oaspeții au marcat pentru 3 - 5 în poarta goală. 

United: Welington Da Silva, Ionuț Păduraru - portari; 

Viorel Cojoc, Kailon Borges, Andrei Crăciun, Ion Al - Ioani; 

Constantin Burdujel, Octavian Cireș, Emanuel Moldoveanu, Adrian Lașcu; 

Ovidiu Tudose, Andrei Apostol, Vasile Boubătrân, Robert Crișan; 

Antrenori: David Asandei și Alexandru Tănăsilă.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger