Home » » FUTSAL: United a făcut un prim pas spre titlu. Victorie la penalty-uri în primul meci al finalei

FUTSAL: United a făcut un prim pas spre titlu. Victorie la penalty-uri în primul meci al finalei

Echipa de futsal United Galați a făcut primul pas spre cucerirea primului titlu din istorie. Primul meci din finala cu Autobergamo Deva, disputat la Galați, Sala Sporturilor ”Dunărea”, a fost câștigat de echipa gălățeană, scor 4 - 2 ( 1 - 0, 0 - 1, 0 - 0, 0 - 0, 3 - 1), după ce s-au executat loviturile de departajare. Victoria de astăzi se datorează în mare măsură portarului Wellington Silva, care a reușit un nou meci de senzația între buturile echipei gălățene. 

United a marcat prima, prin căpitanul Viorel, Cojoc, destul de rapid, când mai erau de jucat 17.18 minute de jucat din cele 20 ale reprizei inaugurale, 1 - 0 fiind și scorul primei reprize a finalei, chiar dacă cu 2.09 minute înainte de finalul reprizei Deva a scos portarul pentru a avea superioritate pe faza de atac. 

În partea a doua, după un început mai bun al oaspeților, în minutul 5 United a marcat pentru 2 - 0. Adrian Lașcu a plecat pe contraatac i-a pasat lui Cireș, iar acesta a marcat din interiorul careului. Însă, golul nu a fost validat, cronometrul tabelei nu era pornit astfel că golul nu a putut fi validat de arbitri! Cei de la Deva au căutat cu disperare egalare, portarul Wellington a intervenit salvator în mai multe rânduri, iar cu 52 de secunde înainte de finalul jocului Deva a egalat și a trimis meciul în prelungiri, asta după ce cu 1.31 înainte de final oaspeții a trimis în bară.  United și Autobergamo și-au împărțit cele două reprize de prelungiri. Gălățenii au început mai bine, Al - Ioani, Crăciun, Borges, Cojoc au irosit șanse bune de a marca, în timp ce oaspeții nu au putut trece de portarul Wellingotn astfel că s-a ajuns la loviturile de departajare. De remarcat că echipa din Deva  a jucat finalul reprizei secunde, cât și cele două reprize de prelungiri, sub amenințarea unei lovituri de la zece metri, devenii aveau cinci greșeli, iar la fiecare a șasea greșeală comisă erau sancționați cu lovitură de la zece metri. 

United a transformat toate cele trei lovituri de la șase metri de departajare, Ion  Al - Ioani, Adrian Lașcu și Viorel Cojoc au transformat penalty-urile avute, iar portarul Wellingotn și-a încununat evoluția de azi reușind să apere un penalty ce s-a dovedit decisiv pentru câștigarea jocului.    

United: Wellington Silva - portar; 

Viorel Cojoc, Ion Al - Ioani, Kailon Borges, Andrei Crăciun; 

Constantin Burdujel, Adrian Lașcu, Ovidiu Tudose, Octavian Cireș; 

Antrenori: David Asandei și Alexandru Tănăsilă.

Mâine, de la ora 18.00, la Sala Sporturilor ”Dunărea”, United și Autobergamo Deva vor juca meciul doi al finalei.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger