Home » » FUTSAL: United joacă azi pentru calificarea în finala Ligii I

FUTSAL: United joacă azi pentru calificarea în finala Ligii I


După victoria de ieri, scor 3 - 2, în prelungiri, United a egalat situația la general în seria semifinală cu Informatica Timișoara. Echipa care se va califica în finala campionatului Ligii I se va decide în meciul trei al semifinalei, decisiv, ce se va disputa astăzi, miercuri, 10 mai, începând cu ora 18.00, la Sala Sporturilor ”Dunărea”. 

Învingătoarele din primele două meciuri ale semifinalei s-au decis la loviturile de departajare s-au prelungiri. Seria a fost deschisă de o victorie, scor 8 - 7, după executarea loviturilor de departajare, la Timișoara a celor de la Informatica, iar situația la general a fost egalată după ce United a câștigat meciul doi al semifinalei, scor 3 - 2, în prelungiri, golul victoriei fiind marcat de Adrian Lașcu cu trei secunde înainte de expirarea prelungirilor. La fel ca în celelalte jocuri dina cest sezon ale echipei gălățene intrarea spectatorilor la meci va fi liberă.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger