Home » , , » Gabi Paraschiv: ”Promovarea în Liga a III-a va fi cel mai ușor pas pentru echipa care este continuatoarea Oțelului”

Gabi Paraschiv: ”Promovarea în Liga a III-a va fi cel mai ușor pas pentru echipa care este continuatoarea Oțelului”La Lider Sportiv, Pro FM Lider FM, legendarul jucător al Oțelului, Gabi Paraschiv, acum antrenor în Liga a III-a la Flacăra Moreni, a vorbit despre ce greutăți ar putea întâmpina SC Oțelul după promovarea în Liga a III-a. ”Promovarea în Liga a III-a va fi cel mai ușor pas pentru echipa care este continuatoarea Oțelului. Mă bucur că suporterii au avut această inițiativă. Din Liga a III-a vor începe greutățile, va fi foarte greu să găsească finanțare, să găsească jucători care să joace pe sume destul de mici. Știu foarte bine despre ce vorbesc, pentru că de doi ani mă confrunt cu asemenea probleme. Sper ca oamenii din Galați să își îndrepte fața către fotbal, mai ales oamenii cu bani. În ziua de azi jucătorii de Divizia C și D, chiar dacă au un nume nu pot să joace pe 10 -12 milioane de lei vechi, pentru că este foarte, foarte, greu să își întrețină familia. Concurăm cu plecatul în Germania, plecatul în Spania, mulți jucători își caută un astfel de trai”, a spus Gabi Paraschiv la Lider Sportiv, de la Radio Pro FM Lider FM. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger