Home » , » HANDBAL: CSU Danubius începe joi barajul pentru Liga Națională

HANDBAL: CSU Danubius începe joi barajul pentru Liga NaționalăEchipa feminină de handbal CSU Danubius va susține începând de joi, la Sfântu Gheorghe, județul Covasna, meciurile de la turneul de menținere/retrogradare în Liga Națională. La turneul în care își joacă menținerea în prima ligă de handbal fetele de la Danubius vor juca în seria a II-a alături de Minaur Baia Mare, locul 2 în seria B, Divizia A, și HM Buzău, locul 3 în seria A, Divizia A. 

Turneul a debutat miercuri cu jocul dintre cele două echipe din Divizia A, iar Minaur Baia Mare s-a impus, scor 35 - 25, în fața celor de al Buzău. Joi, 25 mai,începând cu ora 18.00, fetele de la Danubius vor susține meciul de debut la la turneul de la Sfântu Gheorghe cu Minaur Baia Mare, meci considerat ”finala” seriei, iar vineri, de la ora 18.00, echipa gălățeană va juca cu HM Buzău.    

La finalul jocurilor din serii echipele de pe primul loc vor obține dreptul de a juca în viitoarea ediție a Ligii Naționale, în timp ce echipele de pe locurile 2 și 3 vor juca, vineri, meciuri pentru stabilirea locurilor de clasament.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger