Home » , » HANDBAL: CSU Danubius și-a aflat programul de la turneul de baraj

HANDBAL: CSU Danubius și-a aflat programul de la turneul de barajFederația Română de Handbal a anunțat programul după care se vor desfășura meciurile de la barajul de menținere/promovare în Liga Națională. La turneul ce se va disputa la Sfântu Gheorghe, județul Covasna, între 24 și 27 mai, CSU Danubius va juca în seria a II-a, alături de: Minaur Baia Mare, locul 2 în seria B, Divizia A, și HM Buzău, locul 3 în seria A, Divizia A. 

Meciurile din seria a II-a vor debuta miercuri, 24 mai, de la ora 18.00, cu jocul dintre Minaur Baia Mare și HM Buzău. A doua zi joi, 25 mai, de la ora 18.00, CSU Danubius va juca cu Minaur Baia Mare, iar seria a II-a se va încheia vineri, 26 mai, de la ora 18.00, cu jocul dintre CSU Danubius și HM Buzău. 

La finalul turneului echipele de pe primul loc din cele două serii vor obține dreptul de a juca în viitoarea ediție a Ligii Naționale, în timp ce echipele de pe locurile 2 și 3 vor juca meciuri pentru stabilirea locurilor de clasament. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger