PUBLICITATE

Home » » Ion Al - Ioani: ”David (Asandei) a învins Goliat (Timișoara)”

Ion Al - Ioani: ”David (Asandei) a învins Goliat (Timișoara)”După ce United a învins Informatica Timișoara și s-a calificat în finala Ligii I, Ion Al - Ioani, fost jucător al echipei din Timișoara în acest sezon, a spus: 
”Toate meciurile între noi și Timișoara sau jucat de la egal la egal. Poate că ei au avut un plus, să zicem, de calitate, jucători foarte buni, dar noi am muncit mai mult. Să ne referim puțin și la Biblie, David (Asandei) a învins Goliat (Timișoara). Urmează Deva noi o să muncim în continuare. Sezonul ăsta finala se joacă în premieră după sistemul trei victorii din cinci jocuri. O să fie care pe care, se întâlnesc cele mai bune echipe din campionat. Se va trăi cu ”sufletul la gură” până în ultima secundă. Mulțumim publicului, ne bucurăm că am adus această calificare la Galați”
United a obținut calificarea în finala Ligii I cu scorul general 2 - 1. În finală echipa gălățeană va juca cu Autobergamo Deva. Primele meciuri ale finalei se vor disputa luni și marți, 15 - 16 mai, la Galați.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger