Home » , » Iulian Apostol: ”Chiar dacă am câștigat campionatul matematic cu câteva etape în urmă, asta nu înseamnă că trebuie să trebuie să reducem din turație”

Iulian Apostol: ”Chiar dacă am câștigat campionatul matematic cu câteva etape în urmă, asta nu înseamnă că trebuie să trebuie să reducem din turație”



La Lider Sportiv, Pro FM Lider FM, Iulian Apostol, directorul de imagine de la SC Oțelul, a declarat că deși echipa a câștigat campionatul Ligii a IV-a de etape bune, jucătorii trebuie să își păstreze un nivel ridicat al motivației în perspectiva jocurilor de baraj 
”Cred că echipa și staff-ul tehnic au demonstrat seriozitate, iar asta se vede în jocul echipei. Chiar dacă am câștigat campionatul matematic cu câteva etape în urmă, asta nu înseamnă că trebuie să trebuie să reducem din turație că suntem la baraj. Nu putem să ”reducem motoarele” trebuie să avem același nivel ridicat al motivației, mai ales că mai este un pic până la barajul de promovare în Liga a III-a. La jocurile de baraj jucătorii trebuie să fie în plenitudinea forțelor și cât mai motivați”. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger