Home » » Octavian Cireș: ”Mulțumim foarte mult publicului, așteptăm și la meciul următor să fie la fel”

Octavian Cireș: ”Mulțumim foarte mult publicului, așteptăm și la meciul următor să fie la fel”

Înlocuitorul lui Emanuel Moldoveanu, Octavian Cireș, marcatorul celor două goluri ale United din ”finala” semifinalei cu Timișoara a declarat că United dorește să câștige finala Ligii I cu Autobergamo Deva, atuurile echipei gălățene fiind munca și terenul propriu. 
”Știam că vom avea o partidă foarte grea. Știam că dacă vom trece de primul joc al doilea va fi mai ușor, noi vom avea moralul ridicat, ei fiind obosiți de pe drum, și venind după o înfrângere. Mulțumim lui Dumnezeu că ne-a ajutat. Dorim să câștigăm și finala, dar Deva este o echipă foarte bună, joacă de mult timp împreună, nu se știe ce va fi în finală. Atuurile noastre vor fi munca și avantajul terenului propriu. Mulțumim foarte mult publicului, a fost foarte frumos, așteptăm și la meciul următor să fie la fel”. 
United Galați s-a calificat în finala Ligii I după ce a eliminat în semifinale, cu scorul general 2 - 1, Informatica Timișoara. Echipa gălățeană va juca în finală cu Autobergamo Deva. În finală se joacă după sistemul cel mai bun din cinci jocuri. Seria va debuta cu două jocuri la Galați, apoi se vor disputa două meciuri la Deva, iar, dacă este cazul se va juca și meciul cinci,. decisiv, la Galați.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger