Home » » RUGBY: RCM Galați a învins dramatic CSU Arad în semifinalele 5 - 8 DNS

RUGBY: RCM Galați a învins dramatic CSU Arad în semifinalele 5 - 8 DNSÎn Divizia Națională de Seniori, liga secundă de rugby, au debutat meciurile din faza a doua a campionatului. La Galați, pe stadionul ”Municipal”, Rugby Club Municipal Galați, locul șase la finalul primei părți a sezonului, a jucat cu CSU AV Arad, echipa de pe locul șapte la finalul sezonului regulat, în semifinala pentru stabilirea locurilor 5 - 8. 

Jocul cu ”studenții” arădeni a fost câștigat dramatic de RCM Galați, scor 18 - 15. Chiar dacă la pauză gălățenii conduceau cu scorul 12 - 0 victoria a fost asigurată de RCM Galați la ultima fază a jocului în urma unei lovituri de pedeapsă transformată de ”aripa” Ionuț Cosmiuc. Marcatorul punctelor victoriei a încheiat jocul cu echipa din Arad cu 8 puncte, o transformare și două lovituri de pedeapsă, iar Cristi Boboc și Dragoș Giușcă au completat lista marcatorilor cu câte un eseu marcat. 

În celălalt meci din grupa 5 - 8  RC Bârlad a câștigat, scor 5 - 0, cu CS Mănăștru, echipa din Cluj-Napoca nu s-a prezentat la jocul de la Bârlad. Cele două învingătoare din semifinale vor juca în finala pentru stabilirea locurilor 5 - 6, sâmbătă sau duminică, 3 - 4 iunie, pe teren neutru.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger