Home » » RUGBY: RCM Galați a învins viceliderul în penultima etapă din DNS

RUGBY: RCM Galați a învins viceliderul în penultima etapă din DNSÎn Divizia Națională de Seniori s-au disputat meciurile din etapa a 13-a, penultima din sezonul regulat. La Galați, stadionul ”Municipal”, Rugby Club Municipal Galați a primit replica viceliderului CSM Bucovina Suceava.  Echipa gălățeană a continuat seria rezultatelor bune din retur, și a învins echipa din Suceava, scor 12 - 5. Pentru RCM Galați au marcat Ionuț Cosmiuc un eseu și o transformare, Gabriel Partenie un eseu. 

După victoria cu echipa din Suceava RCM Galați ajunge la 26 de puncte în actuala ediție a Diviziei Naționale de Seniori, locul 6, poziție de pe care la finalul sezonului va juca în play-out. Până la finalul sezonului regulat RCM Galați va mai susține două jocuri, ambele în deplasare. Sâmbătă, 13 mai, gălățenii vor juca în ultima etapă din sezonul regulat pe terenul celor de la RC Bârlad, iar sezonul regulat va fi încheiat de RCM Galați la Petroșani, cu Știința, joc restant din etapa a 10-a. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger