Home » » RUGBY: RCM Galați joacă la Bârlad în ultima etapă din sezonul regulat DNS

RUGBY: RCM Galați joacă la Bârlad în ultima etapă din sezonul regulat DNSÎn Divizia Națională de Seniori sunt programate sâmbătă, 13 mai, meciurile din ultima etapă a sezonului regulat. Rugby Club Municipal Galați se va deplasa în ultima etapă a DNS la Bârlad pentru jocul cu echipa locală Rugby Club Bârlad. Jocul se va disputa pe stadionul ”Rulmentul”, începând cu ora 14.00, și va fi un derby pentru ocuparea locului cinci. 

Înaintea jocului de la Bârlad RCM Galați este pe locul șase în clasamentul la zi din Divizia Națională de Seniori cu 26 de puncte din 12 jocuri, în timp ce gazdele jocului de sâmbătă sunt pe locul cinci cu două puncte mai mult, dar și un joc în plus. Indiferent de rezultatul jocului de sâmbătă cele două echipe, RCM Galați și RC Bârlad, vor juca în play-out, însă echipa care se va impune sâmbătă va termina sezonul regulat pe locul cinci și va juca în semifinalele pentru stabilirea locurilor 5 - 8 cu echipa de pe locul opt, CS Mănăștur. 

Pe lângă meciul cu RC Bârlad cei de la RCM Galați vor mai juca un meci în sezonul regulat, 20 mai, la Petroșani, cu Știința, joc restant din etapa a 10-a.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger