Home » » RUGBY: RCM Galați a pierdut la Bârlad, dar a luat bonusul ofensiv

RUGBY: RCM Galați a pierdut la Bârlad, dar a luat bonusul ofensivÎn liga secundă de rugby, Divizia Națională de Seniori, s-au disputat meciurile din etapa a 14-a, ultima din sezonul regulat. Rugby Club Municipal Galați a jucat în ultima etapă din sezonul regulat la Bârlad, pe terenul celor de la Rugby Club. 

Chiar dacă au marcat patru eseuri gălățenii au pierdut jocul, scor 46 - 28. Pentru RCM Galați Cristi Boboc, Mitică Trandafir, Paul Bolat și Mihai Gheorghieș au marcat câte o încercare, Ionuț Cosmiuc a reușit o transformare, iar Gabriel Partenie a transformat trei dintre încercări.   

În clasamentul Diviziei Naționale de Seniori RCM Galați este pe locul șase cu 27 de puncte și va juca în partea a doua a sezonului în turneul play-out, pentru stabilirea locurilor 5 - 8. Până la meciurile din faza secundă DNS RCM Galați va juca duminică, 21 mai, restanța de la Petroșani, cu Știința.  
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger