Home » » RUGBY: RCM Galați primește replica viceliderului în etapa a 13-a din DNS

RUGBY: RCM Galați primește replica viceliderului în etapa a 13-a din DNSÎn Divizia Națională de Seniori, liga secundă de rugby, sunt programate la finalul săptămânii meciurile din penultima etapă a sezonului regulat. În ultimul meci al etapei a 13-a, la Galați, duminică, 7 mai, începând cu ora 10.00, pe stadionul ”Municipal”, Rugby Club Municipal Galați va juca cu viceliderul ligii secunde, Bucovina Suceava.  

Jocul cu viceliderul este abordat de RCM Galați de pe locul șase în clasamentul la zi din DNS, cu 22 de puncte din 11 jocuri, patru victorii - șapte înfrângeri, cu șanse teoretice de a evita play-out-ul. Echipa din Suceava este pe locul doi în Divizia Națională de Seniori cu 42 de puncte.   

Meciul cu Bucovina Suceava este ultimul de pe teren propriu din sezonul regulat pentru RCM Galați. Până la finalul primei părți a campionatului RCM Galați va mai juca la Bârlad, în ultima etapă a sezonului regulat, 13 mai, și restanța cu Știința Petroșani, 20 mai.  
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger