Home » » Sâmbătă, la Galați, se desfășoară Cupa României de Budokai

Sâmbătă, la Galați, se desfășoară Cupa României de BudokaiLa finalul săptămânii, sâmbătă, 6 mai, la Sala Sporturilor ”Dunărea”, se va desfășura o nouă ediție a competiției Cupa României de Budokai. Evenimentul de sâmbătă de la ”Polivalentă” este organizat de Federația Română de Budokai, președinte Anatoly Danilov, și cuprinde probele: K1, Ne - Waza și Budokai.    
Sunt așteptați să participe în jur de 276 de sportivi de la 27 de cluburi din țară. Vor fi cluburi din: Tecuci, Iași, Bârlad, Vaslui, Brăila, Tulcea, Constanta, Ploiești, Brașov, Sulina, București, Onești, Piatra Neamț, Botoșani, iar de la Galați vor participa 20 de sportivi de la Clubul Mixed Marțial Arts.  

Competiția este rezervată categoriilor de vârstă: cadeți, juniori, seniori. Luptele vor debuta începând cu ora 11.00, și se vor încheia în jurul orei 21.00. Accesul spectatorilor la competiție va fi liber.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger