Home » , » Stelian Bordeianu: ”Cu lotul actual, în Liga a III-a, am fi undeva la mijlocul clasamentului”

Stelian Bordeianu: ”Cu lotul actual, în Liga a III-a, am fi undeva la mijlocul clasamentului”Tehnicianul de la SC Oțelul, Stelian Bordeianu, a declarat la Lider Sportiv, Pro FM Lider FM, că actualul lot ar face față în Liga a III-a, dar mai trebuie să câteva îmbunătățiri. ”Nu pot să vorbesc mai mult. Cu acest lot, în Liga a III-a, am fi undeva la mijlocul clasamentului, am face față în Liga a III-a cu acest lot. Depinde ce o să ne propunem în Liga a III-a. Mie nu îmi place să vorbesc, vreau să mă concentrez pentru jocurile de baraj. Mă gândesc și la Liga a III-a, dar mai este până acolo”.


Despre compartimentele în care echipa are nevoie de îmbunătățiri tehnicianul gălățean a spus: ”În Liga a III-a lotul va trebui îmbunătățit, asta e clar. Trebuie să ne întărim în toate compartimentele, axul central, fundaș central, mijlocaș central, atacant. Chiar și la portari avem probleme. Vom vedea, nu mă gândesc la asta momentan”.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger