Home » , » BASCHET: Clubul Phoenix are trei reprezentanți la echipele naționale de seniori

BASCHET: Clubul Phoenix are trei reprezentanți la echipele naționale de senioriTrei dintre sportivii ce au evoluat pentru echipele Clubului Phoenix în sezonul recent încheiat au fost convocați la echipele naționale de seniori. Astfel, Adrian Guțoaia, unul dintre liderii echipei ce a evoluat în LNBM, va juca alături de ”vulturi”, echipa națională a României, la Eurobasket 2017, între 31 august și 17 septembrie, la Cluj - Napoca. La Eurobakset 2017 România va juca în Grupa C alături de Croația, Cehia, Spania, Muntenegru și Ungaria. Premergător grupei de Campionat European de la Cluj - Napoca  Adrian Guțoaia  va participa alături de echipa națională la stagii de pregătire în Grecia, Portugalia și Letonia. 

Clubul gălățean va fi reprezentat și printre ”acvile” echipa națională de baschet feminin a României. Căpitanul Romina Filip și Alexandra Dumitrache au fost convocate pentru un stagiu de pregătire ce se va desfășura între 2 și 17 iulie, la București, iar Alexandra Dumitrache va juca alături de ”acvile” și la Jocurile Francofoniei, competiție ce se va desfășura în Costa de Fildeș la Abidjan. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger