Home » , » BASCHET: Clubul Phoenix participă cu patru echipe la Liga Națională de Babybaschet

BASCHET: Clubul Phoenix participă cu patru echipe la Liga Națională de BabybaschetÎntre 18 și 24 iunie, la Mangalia, se vor disputa meciurile din  Liga Națională de Babybaschet Banca Transilvania Mangalia 2017, cel mai mare eveniment baschetbalistic, de pe plan intern, rezervat sectorului juvenil.  

La competiția de la Mangalia se vor alinia la start 109 echipe la masculin și 39 echipe la feminin. Galațiul va fi reprezentat de echipele Clubului Phoenix care va participa la ediția din acest an cu patru echipe, trei la masculin, Phoenix 1, antrenor: Cosmin Şerbănescu, Phoenix 2, antrenor: Andrei Maxim, Phoenix 3 - antrenor: Cristina Nini, și una la feminin care este pregătită de Iulia Mihai. Programul de disputare al jocurilor va fi stabilit în această seară după ce echipele vor participa la Marşul micului baschetbalist.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger