Home » » Emanuel Moldoveanu: ”A fost o finală frumoasă dureroasă, însă, pentru noi”

Emanuel Moldoveanu: ”A fost o finală frumoasă dureroasă, însă, pentru noi”După meciul decisiv al finalei campionatului Ligii I, pierdut cu Autobergamo Deva, Emaunuel Moldoveanu a spus că poate a treia oară va fi cu noroc pentru echipa gălățeană, după cele două finale de campionat pierdute de United.
”A fost o finală frumoasă, dureroasă, însă, pentru noi. Am jucat cât am putut noi de bine, am avut un minut în care am căzut puţin şi atunci ei ne-au taxat, probabil experienţa lor i-a ajutat. Noi am dat în bară, ei au înscris, așa-i în fotbal unii ratează alții înscriu. Ne bucurăm că am reușit să aducem ultimul meci al finalei la Galaţi, pentru acest public minunat care ne-a susţinut pe tot parcursul meciului. Este dureros, dar mergem înainte, poate la anul reușim să facem o figură mai frumoasă să câștigăm. Este a doua finală pe care o pierdem, (după cea cu City us Târgu Mureș din sezonul 2010 - 2011), poate a treia va fi cu noroc”, a spus Emanuel Moldoveanu.  
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger