Home » , , » Florin Nini: ”Am fost echipa de pe ultimul loc în ceea ce privește bugetul, în timpul sezonului am fost mereu la jumătatea clasamentului”

Florin Nini: ”Am fost echipa de pe ultimul loc în ceea ce privește bugetul, în timpul sezonului am fost mereu la jumătatea clasamentului”Președintele Clubului Sportiv Phoenix Galați, Florin Nini, a vorbit la Lider Sportiv, Pro FM Lider FM, despre parcursul echipei în sezonul recent încheiat al LNBM. ”Cred că și pe parcurs calificarea în play-off s-a pierdut, nu doar în meciul de la Craiova. Ne era foarte greu să învingem Craiova, la Craiova, o echipă cu jucători mai buni, de un alt nivel, după bugetul avut. Însă, asta nu ne-a făcut să fim mai prejos, am avut multe momente bune, am câștigat sfertul trei, am pierdut sfertul patru la două puncte. Ne-au costat câteva greșeli, sunt jucători care nu au avut aceleași evoluții din meciurile anterioare, când au jucat cu presiune. Acest lucru ne-a ajutat să vedem și valoarea jucătorilor în condiții de presiune. Nu o consider o dezamăgire. Am fost echipa de pe ultimul loc în ceea ce privește bugetul, în timpul sezonului am fost mereu la jumătatea clasamentului”, a spus Florin Nini.  

Florin Nini a mai spus că și accidentarea căpitanului Milos Pesic a influențat ratarea calificării în play-off: ”Din punctul meu de vedere, ne-a afectat și accidentarea lui Milos Pesic, a lipsit în ultimele cinci meciuri. Asta ne-a determinat să facem schimbări, aceste lucruri s-au văzut în momentele importante și în meciurile pierdute cu Craiova acasă la două puncte, acolo a contat foarte mult, cu Timișoara. Dacă câștigam acel meci cu Craiova eram calificați în play-off. În acest sezon au fost multe lucruri care nu ne-au dat posibilitatea să continuă evoluțiile bune, să avem liniștea necesară să obținem rezultate din anii trecuți”. 

Un alt impediment în realizarea calificării în play-off a fost bugetul echipei gălățene, a spus președintele Florin Nini, cel mai mic din toată Liga Națională: ”Bugetul celorlalte echipe a fost mult mai mare decât sezonul trecut, lucru la care noi nu ne-am putut alinia nu am putut să suplinim diferența de investiții pe care celelalte cluburi au făcut-o. Am acoperit prin dorință, prin atitudine, prim ambiția de autodepășire. Am obținut și victorii importante, cu echipele vicecampioane, cu echipele din grupa valorică 1-6, dar se pare că nu a fost de ajuns”, a încheiat Florin Nini.  
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger