Home » , , » Florin Nini: ”Bugetul celorlalte echipe a fost mult mai mare decât sezonul trecut, lucru la care noi nu ne-am putut alinia”

Florin Nini: ”Bugetul celorlalte echipe a fost mult mai mare decât sezonul trecut, lucru la care noi nu ne-am putut alinia”


Președintele Clubului Sportiv Phoenix Galați, Florin Nini, a declarat la Lider Sportiv, Pro FM Lider FM, că în sezonul recent încheiat clubul gălățean a avut cel mai mic buget din Liga Națională de Baschet Masculin. ”Bugetul celorlalte echipe a fost mult mai mare decât sezonul trecut, lucru la care noi nu ne-am putut alinia. Nu am putut să suplinim diferența de investiții pe care celelalte cluburi au făcut-o. Am acoperit prin dorință, prin atitudine, prim ambiția de autodepășire. Am obținut și victorii importante, cu echipele vicecampioane, cu echipele din grupa valorică 1 - 6, dar se pare că nu a fost de ajuns”, a spus Florin Nini.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger