Home » , , , » FOTBAL: Final de sezon în Liga a IV-a. SC Oțelul - campioană, Avântul Vânători și Victoria Independența completează podiumul

FOTBAL: Final de sezon în Liga a IV-a. SC Oțelul - campioană, Avântul Vânători și Victoria Independența completează podiumulEchipele angrenate în Liga a IV-a au susținut meciurile din etapa a 26-a, ultima din actuala ediție. Sâmbătă, pe lângă victoria campionilor de la SC Oțelul, scor 4 - 1, cu Gloria Ivești, Avântul Vânători a învins pe teren propriu, scor 5 - 0, echipa Clubului Sportiv Școlar din Tecuci victorie prin care echipa din Vânători și-a asigurat locul doi și medaliile de argint în actuala ediție a Ligii a IV-a. În jocurile de duminică Victoria Independența s-a impus, scor 3 - 2, la Piscu, pe terenul celor de la Siretul, victorie cu care semifinalista Cupei a încheiat sezonul pe locul trei.    

Celelalte rezultate din ultima etapă: Avântul Drăgănești - Zimbrul Slobozia Conachi 2 - 7, Muncitorul Ghidigeni - Viitorul Costache Negri 1 - 1, Unirea Braniștea - Quantum Club Galați 6 - 2 și Juventus Toflea - Bujorii Târgu Bujor 3 - 0, rezultat omologat de Comisiile AJF Galați, echiap din Târgu Bujor nu mai activează în Liga a IV-a. 

SC Oțelul a încheiat Liga a IV-a Galați pe primul loc cu 26 de victorii din 26 de jocuri, 78 de puncte, golaveraj 185 - 14. Ultima echipă care a câștigat Liga a IV-a Galați fără punct pierdut a fost Sporting Liești în ediția 2012 - 2013. Atunci echipa din Liești a câștigat primul eșalon fotbalistic județean cu 84 de puncte, 179 - 25 golaveraj, în ediția 2012 - 2013 în Liga a IV-a Galați au evoluat 15 echipe față de 14 în actuala ediție. 

Avântul Vânători a încheiat sezonul pe locul doi cu 51 de puncte, 25 de jocuri, echipa din Vânători mai are de disputat un joc restant cu cei de la Avântul Drăgănești, din etapa a 20-a, indiferent de rezultatul jocului restant echipa din Vânători ca încheia sezonul pe locul doi. Victoria Independența a terminat actuala ediție a Ligii a IV-a pe locul 3 cu 51 de puncte din 26 de jocuri. 

Pentru a se stabili configurația finală a clasamentului Ligii a IV-a mai sunt de disputat patru jocuri, restante din etapa a 20-a: Avântul Dărăgănești - Avântul Vânători, Juventus Toflea - Unirea Braniștea, Siretul Piscu - Zimbrul Slobozia Conachi și Gloria Ivești - Quantum Club Galați.   
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger