Home » , , , , » FOTBAL: Miercuri se decid echipele calificate în finala Cupei României - faza județeană Galați

FOTBAL: Miercuri se decid echipele calificate în finala Cupei României - faza județeană GalațiCele patru echipe rămase în competiție în Cupa României - faza județeană Galați, vor susține miercuri, 7 iunie, începând cu ora 18.00, meciurile din manșa retur a semifinalelor. Una din semifinale se va disputa la Galați, stadionul ”Oțelul”, unde Suporter Club Oțelul Galați, campioana județeană, va juca cu Unirea Braniștea, locul 6 la finalul sezonului în primul eșalon fotbalistic județean.

Pentru a se califica în finala competiției KO echipa suporterilor trebuie să întoarcă rezultatul din tur. La Braniștea, în manșa tur, Unirea Braniștea a învins SC Oțelul, scor 2 - 1, după ce echipa suporterilor a condus la pauză, scor 1 - 0. SC Oțelul a câștigat cele două jocuri cu Unirea Braniștea din Liga a IV-a, 9 - 0 la Galați și 3 - 1 la Braniștea. Jocul de pe stadionul ”Oțelul” va fi arbitrat de Bogdan Anghelinei, iar la cele două linii vor fi: Vasile Popa și Adrian Sorin Trandafir.

În cealaltă semifinală, pe terenul ”Comunal” din Independența, echipa locală Victoria Independența, locul trei la finalul recent încheiatului sezon din Liga a IV-a, va juca cu Zimbrul Slobozia Conachi, echipă ce a încheiat sezonul Ligii a IV-a pe locul cinci. Manșa tur, de la Slobozia Conachi, a fost câștigată de gazde, scor 1 - 0. Cele două jocuri din recent încheiata ediție a Ligii a IV-a au fost câștigate de Victoria Independența, 4 - 3 la Independența și 1 - 0 la Slobozia Conachi. Partida de la Independența va fi arbitrată de Bogdan Balaban, iar arbitrii asistenți vor fi: Radu Dan Zărnescu și Ionuț Cucu. 

Deținătoarea trofeului fazei județene a Cupei României este Gloria Ivești. În finala de sezonul trecut gruparea din Ivești a învins, scor 3 - 2, Fulgerul Smulți, într-un meci disputat pe stadionul ”Municipal” din Tecuci. Câștigătoarea fazei județene a Cupei va juca în primul tur național al Cupei României. Sezonul trecut Gloria Ivești s-a oprit în primul tur național al Cupei după ce a pierdut pe teren propriu, scor 1 - 4, jocul cu cei de la Atletico Vaslui.  
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger