Home » , , » FOTBAL: Muncitorul Ghidigeni - campioană în Liga a IV-a juniori, CSȘ Tecuci și SC Oțelul completează podiumul

FOTBAL: Muncitorul Ghidigeni - campioană în Liga a IV-a juniori, CSȘ Tecuci și SC Oțelul completează podiumul

sursa foto: AJF Galați
Echipele angrenate în Liga a IV-a juniori A1 au susținut la finalul săptămânii trecute meciurile din etapa a 26-a, ultima, din sezonul curent. Campioană din urmă cu câteva etape Muncitorul Ghidigeni a învins în ultima etapă, scor 1 - 0, Viitorul Costache Negri, și a fost premiată de Asociația Județeană de Fotbal Galați pentru titlul de campioană în Liga a IV-a juniori. 

Pe locul doi în Liga a IV-a juniori au încheiat cei de la Clubul Sportiv Școlar Tecuci. În ultima etapă CSȘ Tecuci a jucat pe terenul celor de la Avântul Vânători și s-a impus, scor 5 - 4. Ultima treaptă a podiumului Ligii a IV-a juniori este ocupată de Suporter Club Oțelul Galați. În ultima etapă echipa suporterilor a învins, scor 6 - 0, pe stadionul ”Siderurgistul” din Galați, Gloria Ivești. 

Celelalte rezultate din ultima etapă a sezonului Ligii a IV-a juniori: Avântul Drăgănești - Zimbrul Slobozia Conachi 1 - 2, Unirea Braniștea - Quantum Club Galați 3 - 3,Siretul Piscu - Victoria Independența 3 - 1, Juventus Toflea - Bujorii Târgu Bujor 3 - 0, rezultat ce va fi omologat de comisiile AJF Galați, echipa din Târgu Bujor nu mai activează în Liga a IV-a (seniori și juniori).   

Muncitorul Ghidigeni a câștigat Liga a IV-a juniori cu 70 de puncte din 26 de jocuri, CSȘ Tecuci a ocupat poziția secundă cu 66 de puncte din 26 de jocuri, iar SC Oțelul a acumulat 56 de puncte în cele 26 de jocuri disputate. 

Pentru a se stabili configurația finală a clasamentului Ligii a IV-a juniori mai sunt de disputat patru jocuri, restante din etapa a 20-a: Avântul Dărăgănești - Avântul Vânători, Juventus Toflea - Unirea Braniștea, Siretul Piscu - Zimbrul Slobozia Conachi și Gloria Ivești - Quantum Club Galați.   

Câștigătoarea Ligii a IV-a juniori va juca faza interjudețeană din Campionatul Juniorilor A1, sub 19 ani. Sezonul trecut Quantum Club Galați, a jucat cu campioana județului Brăila, Viitorul Însurăței, în primul tur din faza interjudețeană și a pierdut calificarea în faza următoare cu scorul general 2-3, după 1-0 la Galați și  1-3 la Însurăței.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger