Home » » FOTBAL: Stelian Bordeianu și Robert Ciurea, despre promovarea în Liga a III-a

FOTBAL: Stelian Bordeianu și Robert Ciurea, despre promovarea în Liga a III-aDupă doar un an de activitate echipa suporterilor SC Oțelul Galați, continuatoarea morală a fostei campioane, a reușit promovarea în Liga a III-a. Gruparea condusă de suporteri a trecut în jocurile de baraj de campioana județului Iași, Unirea Mircești, cu scorul general 2 - 1. După înfrângerea, scor 0 - 1, de la Mircești, SC Oțelul a câștigat meciul retur al barajului de la Galați cu scorul 2 - 0 și a obținut dreptul de a promova în Liga a III-a. 

La finalul victoriei din meciul retur al barajului cu cei de la Mircești, extrem de bucuros, antrenorul SC Oțelul, Stelian Bordeianu, a ținut să mulțumească celor aproape 9.000 de gălățeni prezenți la meci: ”Sunt foarte bucuros că am reușit să promovăm. A fost o muncă foarte grea de un an de zile. Țin să mulțumesc suporterilor, acestui public minunat care a fost prezent și care ne-a încurajat din primul până în ultimul minut. Felicit jucătorii, felicit conducerea pentru că ne-au asigurat condițiile optime”, a spus Stelian Bordeianu.   

Golul promovării, a fost o reușită de excepție, iar marcator a fost căpitanul Robert Ciurea. Mai mult golul a fost chiar primul marcat de fundașul Robert Ciurea în actualul sezon. ”A fost o nebunie. Important este că am câștigat. Din disperarea de a câștiga am tras la poartă. Trebuia să intre odată şi odată. Ţinând cont de faptul că şi colegii mei râdeau de mine, eu n-am dat niciun gol în ediţia asta de campionat. Şi le-am zis: odată şi-odată tot trebuie să mă răzbun, şi iată că m-am răzbunat în cel mai fericit moment. A fost un an greu cu foarte multă muncă, ne doream cu toții să câștigăm, mai ales că în meciul tur am pierdut 0 - 1 și foarte mulți ne-au criticat, dar mulți ne-au și susținut. Am vrut să iasă așa cum ne-am propus de la început”, a declarat Robert Ciurea.  

Altfel, pentru județul Galați este a doua promovare consecutivă în Liga a III-a. Sezonul trecut Avântul Valea Mărului a trecut la baraj de campioana din județul Vaslui, Pajura Huși, cu scorul general 7 - 1. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger