Home » » FOTBAL: SC Oțelul joacă sâmbătă, la Mircești, manșa tur din barajul de promovare în Liga a III-a

FOTBAL: SC Oțelul joacă sâmbătă, la Mircești, manșa tur din barajul de promovare în Liga a III-aCampiona județului Galați, Suporter Club Oțelul Galați, va juca sâmbătă, 17 iunie, cel mai important meci al sezonului, barajul de promovare în Liga a III-a. Pentru a promova în al treilea eșalon fotbalistic echipa suporterilor trebuie să treacă, în dublă manșă, de câștigătoarea Ligii a IV-a Iași, Unirea Mircești. Manșa tur a barajului se va juca sâmbătă, 17 iunie, începând cu ora 18.00, la Iugani, localitate aflată în componența comunei Mircești, în timp ce returul este programat peste o săptămână, 24 iunie, la Galați.   

Unirea Mircești a realizat eventul în Iași. După ce a câștigat Liga a IV-a Iași cu 76 de puncte din 28 de jocuri, patru puncte mai mult decât echipa de pe locul doi, Unirea Ruginoasa, echipa care stă în calea SC Oțelul spre Liga a III-a, a câștigat și faza județeană Iași a Cupei României, după ce a învins în finala Cupei, scor 2 - 0, Unirea Sinești. Pentru echipa din Mircești este a doua prezență la barajul de promovare în Liga a III-a. În sezonul 2014 - 2015 Unirea Mircești a ratat promovarea în Liga a III-a după barajul cu reprezentanta județului Neamț, Speranța Răucești (1 - 2 și 1 - 1).  

Sezonul trecut campioana județului Galați, Avântul Valea Mărului a promovat în Liga a III-a, cu dublă victorie, 4 -1 și 3 - 1, cu campioana județului Vaslui, Pajura Huși. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger