Home » , » FOTBAL: Surpriză în Cupa României. Unirea Braniștea a eliminat SC Oțelul în semifinale

FOTBAL: Surpriză în Cupa României. Unirea Braniștea a eliminat SC Oțelul în semifinaleÎn faza județeană a Cupei României s-au disputat meciurile din faza semifinalelor. Surpriza penultimei runde din competiția KO a fost furnizată de Unirea Braniștea. Gruparea ce a terminat recent încheiata ediție a Ligii a IV-a pe locul șase a eliminat din drumul spre finală campioana județeană Suporter Club Oțelul Galați. 

După victoria din tur, scor 2 - 1, echipa din Braniștea a câștigat și meciul retur de la Galați. Disputat pe stadionul ”Oțelul” jocul retur a fost câștigat de echipa din Braniștea, scor 3 - 2.  SC Oțelul a deschis scorul după aproape un sfert de oră de joc din penalty. Aproape de finalul primei părți echipa din Braniștea a egalat astfel că la pauză cele două echipe au intrat la egalitate, scor 1 - 1. Imediat după pauză Unirea Braniștea a trecut în avantaj 2 - 1, iar după aproape un sfert de oră de joc ospeții și-au dublat avantajul. În finalul jocului SC Oțelul a stabilit scorul final 2 - 3. 

Pentru Suporter Club Oțelul Galați jocul cu Unirea Braniștea a fost ultimul, oficial, înaintea celor două jocuri de la barajul de promovare în Liga a III-a, cu campioana județului Iași, Unirea  Mircești.  
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger