Home » , , , , » FOTBAL: Unirea Braniștea a remizat la Toflea, Siretul Piscu - Zimbrul Slobozia Conachi a fost amânat

FOTBAL: Unirea Braniștea a remizat la Toflea, Siretul Piscu - Zimbrul Slobozia Conachi a fost amânatÎn Liga a IV-a Galați trebuiau să se disputa la finalul săptămânii trecute cele două meciuri restante din etapa a 20-a. Miza celor două jocuri era locul cinci, loc pentru care se duelau de la distanță Unirea Braniștea și Zimbrul Slobozia Conachi, cele două echipe ce s-au întâlnit și în finala Cupei. 

Din cauza condițiilor meteorologice și a terenului impracticabil s-a disputat numai una din restanțe. Pe terenul ”Comunal” din Brăhășești, echipa locală Juventus Toflea a remizat, scor 4 - 4, cu cei de la Unirea Braniștea. Cealaltă restanță, programată pe stadionul ”Siretul” din Piscu, între Siretul Piscu și Zimbrul Slobozia Conachi, nu s-a mai disputat din cauza terenului impracticabil, jocul a fost reprogramat pentru duminică, 25 iunie. 

Cu punctul câștigat în jocul de la Toflea Unirea Braniștea a urcat pe locul cinci în Liga a IV-a cu 46 de puncte, un punct și un joc mai mult decât câștigătoarea fazei județene a Cupei, Zimbrul Slobozia Conachi. Juventus Toflea este pe locul zece cu 26 de puncte din 26 de jocuri și poate fi depășită de Siretul Piscu, locul 11, 25 de puncte, dacă se va impune în meciul de duminică, joc ce închide actuala ediție a Ligii a IV-a.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger