Home » » FOTBAL: Voința Cudalbi s-a impus la Tudor Vladimirescu și a încheiat Liga a V-a pe locul 3

FOTBAL: Voința Cudalbi s-a impus la Tudor Vladimirescu și a încheiat Liga a V-a pe locul 3

sursa foto: AS Voința Cudalbi

În Liga a V-a, al doilea eșalon fotbalistic județean, s-au disputat duminică trei din cele patru jocuri restante, cele din etapa a 18-a. Voința Cudalbi și Zorile Grivița s-au duelat de la distanță pentru locul trei, ultima treaptă a podiumului. Ambele și-au câștigat jocurile disputate cu același scor 2 - 1. Zorile Grivița a trecut pe teren propriu de Voința Cișmele, în timp ce Voința Cudalbi a trecut, la Tudor Vladimirescu, de echipa locală locală Inter 2000.

În urma rezultatelor din meciurile restante cele două echipe au încheiat sezonul la egalitate perfectă, 22 de meciuri, 12 victorii, două remize, opt înfrângeri, golaveraj 53 - 33, 38 de puncte, departajarea făcându-se la jocurile directe. Voința Cudalbi a câștigat cele două jocuri cu echipa Grivița, scor 4 - 0, la Grivița, 5 - 2 la Cudalbi, și  a încheiat sezonul pe locul trei.  

Flacăra Pechea a câștigat celălalt joc restant din etapa a 18-a, scor 5 - 3, pe teren propriu cu cei de la Prutul Vlădești. Echipa din Pechea a încheiat sezonul pe locul 11, penultimul, cu 22 de puncte din 22 de jocuri, iar cei din Vlădești sunt pe locul opt cu 29 de puncte din 21 de jocuri. Prutul Vlădești mai are de susținut o restanță cu campionii de la Mălina Smârdan. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger