Home » , , , » FOTBAL: Zimbrul Slobozia Conachi a învins Siretul Piscu, în meciul restant, și a încheiat sezonul pe locul 5

FOTBAL: Zimbrul Slobozia Conachi a învins Siretul Piscu, în meciul restant, și a încheiat sezonul pe locul 5

foto: AS Zimbrul Slobozia Conachi


Amânat de două ori, din cauza condițiilor meteorologice și a terenului impracticabil, jocul restant din etapa a 20-a, dintre Siretul Piscu și Zimbrul Slobozia Conachi s-a disputat la finalul săptămânii trecute, duminică, 25 iunie. 

Cele două echipe care au susținut ultimul meci al sezonului din Liga a IV-a aveau nevoie de victorie pentru a urca un loc în clasamentul final din prima ligă județeană. Restanța, disputată pe stadionul ”Siretul” din Piscu, s-a încheiat cu victoria, scor 5 - 3, la pauză 4 - 1, a oaspeților de la Slobozia Conachi. Cu cele trei puncte câștigate la Piscu, Zimbrul Slobozia Conachi - câștigătoarea fazei județene a Cupei, a încheiat sezonul pe locul cinci cu 47 de puncte, două puncte mai mult decât echipa de pe locul șase, Unirea Braniștea. Siretul Piscu, echipa gazdă din ultimul joc al sezonului, a terminat actuala ediție din Liga a IV-a pe locul 11 cu 25 de puncte, echipa din Piscu a fost nou promovată în Liga a IV-a.    

În deschiderea jocului seniorilor s-a disputat meciul din Liga a IV-a juniori, joc încheiat cu victoria oaspeților, scor 3 - 1. Siretul Piscu a încheiat sezonul pe locul 12 cu 22 de puncte, în timp ce Zimbrul Slobozia Conachi a terminat campionatul Ligii a IV-a juniori pe locul 9 cu 30 de puncte.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger