Home » , , » FOTBAL: Zimbrul Slobozia Conachi a câștigat Cupa României - faza județeană Galați

FOTBAL: Zimbrul Slobozia Conachi a câștigat Cupa României - faza județeană Galați

sursa foto: AJF Galați


Faza județeană Galați a Cupei României și-a desemnat câștigătoarea actualului sezon. În ultimul act al competiției KO s-au duelat, pe terenul din Schela, Zimbrul Slobozia Conachi, echipa de pe locul cinci la finalul ultimei ediții din Liga a IV-a, grupare ce în semifinale a eliminat echipa de pe locul trei de la finalul primului eșalon fotbalistic județean, Victoria Independența, și Unirea Braniștea, locul șase în Liga a IV-a, echipă ce a produs marea surpriză a competiției și a eliminat, cu dublă victorie, SC Oțelul.   

Finala a fost extrem de echilibrată și s-a decis la ultimul criteriu de departajare, loviturile de la 11 metri. La pauză scorul a fost egal 1 - 1, iar la finalul timpului regulamentar cele două finaliste se aflau la egalitate scor 2 - 2. Cum în prelungiri nu s-a mai marcat s-a trecut la loviturile de departajare unde ”zimbrii” din Slobozia Conachi s-au impus cu scorul 7 - 6. Golurile celor două echipe, din timpul regulamentar, au fost marcate de Viorel Velicu și Andrei Cazacu - pentru echipa din  Slobozia Conachi, Ionuț Silviu Ciotârcă și  Filoteus Bursuc, cel care a fost declarat MVP-ul finalei, pentru Braniștea. La loviturile de departajare Popescu, Manea, Sava, State şi Timofte, de la Slobozia Conachi, au marcat, iar de la Braniștea cei care au transformat penalty-urile au fost: Gheorghiţă, Bursuc, Jajiţă şi Aldea

Zimbrul Slobozia Conachi: Iancu - Fl. Grigoraş, Popescu, Lupu, Manea - M. Grigoraş, Ghisman, Cazacu, Sava - Burghelea, Velicu. Au mai jucat: Stan, State, Boghean şi Timofte.

Unirea Braniștea: Pascal - Răileanu, Pătraşcu, Marin, Vlad - Lazăr, Munteanu, Gheorghiţă, Bursuc - Sârbu şi Ciotârcă. Au mai jucat: Jajiţă, Morun şi Aldea.

Din postura de câștigătoare a fazei județene a Cupei României Zimbrul Slobozia Conachi va juca în primul tur național al Cupei României.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger