Home » , » Iulian Apostol: ”Doar prin performanță putem atrage oameni care să vină să susțină SC Oțelul”

Iulian Apostol: ”Doar prin performanță putem atrage oameni care să vină să susțină SC Oțelul”La Lider Sportiv, Pro FM Lider FM, directorul de imagine de la SC Oțelul, Iulian Apostol, a declarat că la rectificarea bugetară spera ca echipa suporterilor să primească o sumă mai mare de bani de la Consiliul Local Galați. 
”La rectificarea bugetară cei din Consiliul Local se uită la ce realizări am avut. Noi avem ca obiectiv foarte clar promovarea. Dacă cei din Consiliul Local consideră o performanță, pentru că pentru noi ar fi o performanță să promovăm în Liga a III-a. Dacă cei din Consiliul Local consideră că este o performanță trebuie să ne acorde mai mulți bani. În Liga a III-a va fi mai greu, noi nu avem un sponsor care să susțină partea financiară în Liga a III-a. Nu este simplu în Liga a III-a, acolo sunt alte costuri, le știm cu toții, cei implicați. Doar prin performanță putem atrage sponsori, oameni care să vină să susțină SC Oțelul, pe lângă cei din Consiliul Local, evident”.  
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger