Home » , » MINIFOTBAL: Arena Barieră reprezintă Galațiul la turneul final al Cupei României

MINIFOTBAL: Arena Barieră reprezintă Galațiul la turneul final al Cupei RomânieiFederația de Minifotbal din România a stabilit componența grupelor din cadrul turneului final al Cupei României. Ediția din acest an a Cupei României - turneul final, se va desfășura între 7 și 9 iulie, la Cluj - Napoca. La turneul final al Cupei, Galațiul va fi reprezentat de echipa Arena Barieră. În urma tragerii la sorți în care s-a stabilit componența grupelor echipa gălățeană a fost repartizată în grupa 23 alături de Maracana Biled Timișoara și Ary & Roby Buftea. La ediția din acest an a Cupei vor participa 84 de echipe, ce au fost repartizate în 28 de grupe a câte trei echipe. În faza următoare a Cupei se califică primele două clasate din grupe cât și cele mai bune opt echipe clasate pe locul trei.  

Sezonul trecut echipa Frontiera a reprezentat Galațiul la turneul final al Cupei. Cu trei înfrângeri din trei jocuri, 0-3 cu Inter Conti Suceava, 3-5 cu Independentul Darabani-Botoșani și 1-5 cu FC Cristu Hunedoara, Frontiera a părăsit Turneul Final al Cupei încă din faza grupelor.

Stabilirea grupelor de la turneul final al Cupei s-a făcut la Piatra Neamț, în deschiderea Campionatului Național al Firmelor și Instituțiilor. La competiția de la Piatra Neamț Galațiul a fost reprezentat de două echipe: ISU și Auchan. Cei de la ISU au jucat în grupa M alături de Yazaki Arad și Proactiv Târgoviște, iar Auchan a fost repartizată în grupa N având adversare echipele: Coriolan Bacău și Carrefour Drobeta.

ISU s-a oprit în faza 16-imilor de finală, unde au fost eliminați de Profi Târgu Jiu, scor 2 - 3, după loviturile de departajare. În grupă ISU a obținut o victorie, 5 - 2 cu Proactiv Târgoviște, și a pierdut un meci, scor 2 - 4, cu Yazaki Arad. Auchan a pierdut cele două jocuri din grupă, scor 5 - 10, cu Coriolan Bacău, și 2 - 4 cu Carefour Drobeta, dar a încheiat competiția cu o victorie de palmares, scor 5 - 3, cu Carefour Târgu Jiu. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger